این روز ها کرونا را جدی بگیریم

با اینکه موارد ابتلای کودکان به ویروس جدید کرونا نادر بوده، متخصصان فکر نمی‌کنند دلیل آن این است که کودکان این بیماری را نمی گیرند بنابراین در اکثر موارد باید این بیماری را جدی بگیریم و با رعایت پروتکل های بهداشتی سعی کنیم از خود محافظت کنیم. این بیماری یکی از بد ترین و شدید ترین ویروس هاییست که روزانه با شکل ها و مدل های گوناگون بین مردم وجود دارد. امروزه دانشمندان کشف کردند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی نظیر زدن ماسک و همراه داشتن ضد عفونی کننده و شستن مداوم دست ها میتوان در برابر این بیماری جنگید.

غذای سالم زندگی سالم

دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به طوری باشد که از تمام جهات نیاز های او را برطرف سازد. به طور کلی برنامه غذایی در زمان مدرسه و خارج از مدرسه تفاوت چندانی ندارد فقط موضوع این است که در این دوره کودکان و دانش آموزان بیشتر به مصرف غذاهای فرآوری شده یا غذاهای فست فودی روی آورده اند. آنچه در یک شرایط طبیعی از افراد و نوع تغذیه شان انتظار می رود این است که برنامه غذایی دانش آموزان را طوری تنظیم کنند که بتوانند از همه موادمغذی موجود، ویتامین ها و املاح به مقدار مورد نیاز، به بدن خود برسانند. البته همه باید مراقب باشند حتی دچار کمبودهای خفیف و حاشیه ای که می توانند روی قدرت ذهنی و تمرکز یادگیری تاثیر گذار باشند، نشوند.